Srečanje Jadralne mladine - 19.marec

Debate, dogodki, novice... za mlade jadralne pilote

Moderatorji: MatijaKMihaPremrl

Odgovori
MatijaK
Prispevkov: 7
Pridružen: So Jan 29, 2011 12:14 pm

Srečanje Jadralne mladine - 19.marec

Odgovor Napisal/-a MatijaK »

Lep pozdrav.

19. marca od 16h dalje bo na koči na Šmohorju potekalo prvo srečanje Jadralne mladine. Srečanje je namenjeno vsem mladim jadralnim pilotom / pilotkam (od 30 let), njihovim boljšim polovicam ter vsem ki se boste s tem lepim športom šele spoznavate.

Poleg druženja se bomo pomerili tudi v športnih igrah, si pogledali nekaj zanimivih letov ter si pobliže pogledali tekmovanje v trikotnikih. Podrobnejše informacije so na volju na naši spletni strani http://www.jadralnamladina.si/index.php ... napovednik.

Prijave zbiramo na našem e-naslov [jadralna(pika)mladina("afna")gmail(pika)com] . Poleg imena, priimka ter kluba te prosimo, da na sporočiš v kolikor ima v avtomobilu še kak prost sedež in bi bil pripravljen pripeljati tudi kolega. Kotizacija 15€ bo vključevala organizacijo, hrano in kar nekaj pijače, pobirali jo bomo na začetku srečanja. V koči bo možno tudi prenočiti.

Priložnost za predstavitev ponujamo tudi vsem, ki se poslovno ukvarjate z jadralnim letenjem. V kolikor bi želeli svoje podjetje predstaviti na srečanju, se obrnite na naš e-naslov. Predstavitev v obliki promocijskega materiala je popolnoma brezplačna. Naš namen je predvsem predstaviti širino in pestrost strokovnega znanja iz omenjenega področja, ki ga premora naša podalpska državica. V kolikor pa imate zaposlenega mlajšega od 30 let, ki ga zanima jadralno letenje, pa je dobrodošel da se nam pridruži.

Upam da se vidimo v čim večjem številu!

Skupina jadralne mladine
Odgovori