V soboto, 2. aprila ob 9.00, na špotrnem delu Letališča v Mariboru.
Delavnica je namenjena vsem, ki bi se radi naučili osnovnih veščin, ki jih potrebujete kot pomočnik na jadralnem tekmovanju. Govora bo tudi o postopkih na velikih tekmovanjih, tako da ste vabljeni tudi vsi ki že imate nekaj izkušenj. Več informacij najdete na naši spletni strani.
Prijave sprejemamo na naš e-naslov. Vabljeni vsi!
Delavnica "Mala šola guraštva"
Moderatorji: MatijaK, MihaPremrl
- Milan Korbar
Zakaj: Delavnica "Mala šola guraštva"?
Jaz bi pa predlagal, da se znebimo "porivaštva". Nekoč davno smo temu poklicu v slovenskem
jeziku rekli tudi pomočnik. Saj imamo svojo državo. In jezik tudi, menda.
Hvala za razumevanje, pa veliko uspehov pri učenju.
Milan
jeziku rekli tudi pomočnik. Saj imamo svojo državo. In jezik tudi, menda.
Hvala za razumevanje, pa veliko uspehov pri učenju.
Milan
Že več kot
let z vami ali brez vas! Zato pa lebdim na
in tuhtam!

Re: Delavnica "Mala šola guraštva"
Zdravo Milan, hvala za predlog.
Res je, samega porivanja ni veliko, kot tudi ni več porivačev. Tudi mi bomo vseskozi uporabljali besedo pomočnik, izraz "gurač" smo v naslovu ohranili zato, ker je še vedno v široki uporabi in smo želeli da je vsakomur takoj jasno, kaj je tema delavnice. V kolikor je bila to prava odločitev ali ne je drugo vprašanje. Od sedaj naprej bomo uporabljali izključno izraz pomočnik.
Lep vikend
Res je, samega porivanja ni veliko, kot tudi ni več porivačev. Tudi mi bomo vseskozi uporabljali besedo pomočnik, izraz "gurač" smo v naslovu ohranili zato, ker je še vedno v široki uporabi in smo želeli da je vsakomur takoj jasno, kaj je tema delavnice. V kolikor je bila to prava odločitev ali ne je drugo vprašanje. Od sedaj naprej bomo uporabljali izključno izraz pomočnik.
Lep vikend
Re: Delavnica "Mala šola guraštva"
Pozdrav vsem
Zaradi premajhnega števila prijavljenih delavnica v soboto odpade. Lepo vreme vse kliče v zrak in ne v učilnice!
Dobra dviganja vsem želi Jadralna mladina!
Zaradi premajhnega števila prijavljenih delavnica v soboto odpade. Lepo vreme vse kliče v zrak in ne v učilnice!
Dobra dviganja vsem želi Jadralna mladina!