Pozdravljeni,
v AKNM sva trenutno dva mladinca, ki si želiva preletov. Najine letošnje skoke(Luka, Andrej) si lahko ogledate na OLC.
Kar se obuditve Jadralne mladine tiče, mislim, da bi bilo to super. Udeležil sem se prvega srečanja in se ga z veseljem spominjam, predvsem zato, ker sem takrat prvič na lastne oči videl, kako zgleda jadralno letenje mladih drugje po Sloveniji. Takrat sem imel namen tudi tekmovati, vendar pa sem po naletenih urah padel v razred, v katerega še danes ne spadam in me je to odvrnilo od tekmovanja. Kaj več napišem, ko ne bom napol mrtev od študija
LP Andrej
Peter, Aljaž, naslednjo sezono, ko bosta na letališču povprašajta Sandija, Darjota, Črta, Roberta,...ali se jim lahko pridružita z Dg-jem ali prisedeta v Twina. Verjamem, da vama ne bo nihče odrekel gostoljubja. S Petrom sva bila že dogovorjena a se žal ni izšlo po načrtih.
Definitivno bom izkoristil to možnost naslednjo sezono Lahko bi obudili tekmovanje prek Jadralne mladine, ki bi bil še dodaten izziv. Sicer smo zaenkrat štirje ampak bi bilo čisto zabavno se malo primerjat. Nagrade so bile res super ampak saj ni toliko pomembno da so nagrade, lahko bi bil na koncu sezone skupen piknik, kjer bi zmagovalec bil deležen večne slave in čevapčičev
Bravo PHladnik! To so besede! Piknik in čevapčiči, to je glavno! Vsekakor se bomo morali temeljito pogovorit kako naprej. Se javi kdo, ki bi rad prenašal izkušnje na mlade?
Sandi in Miha, kapo dol za posnetke! Jaz sem tudi letos kupil kamero in naredil nekaj posnetkov, zaenkrat samo iz blanika. Mislim da bi lahko s takimi posnetki privabili kakšnega novega navdušenca med naše vrste. Se veselim novih posnetkov v naslednji sezoni.
Hvala PHladnik. Jaz sem samo letel, kamero pa so mi pritrdili na letalo. Predvsem bi bilo potrebno pohvalit Sandija, ker je vse posnetke zmontiral v gledljivo celoto. Mislim, da bo čez zimo možno videti še kakšen zanimiv video. Namen teh posnetkov ni samopromocija temveč kot si zapisal prikazati širši javnosti kaj sploh je jadralno letenje ter v naš prelepi šport privabiti čim več mladih.
Pa tudi če tega ni... imamo pa vsaj nekaj za zimo. To jaz počnem pozimi, gledam jutub, če se že jadra ne. Za modelarstvo, odkar študiram na Hrvaškem ni časa..