Opensoaring
-
Opensoaring
Rad bi pohvalil in pozdravil delo ekipe ki ustvarja spletne strani Opensoaring. Mislim, da si za svoje delo zaslužite pohvalo saj se je v zadnjih mesecih na strani nabralo že veliko uporabnega gradiva. Upam, da bo tako tudi v prihodnje ter, da je mrtvila, ki je vladal na strani konec. Bravo! Gre namreč za spletno stran, katerih vsebine ne premore nobeno slovensko spletišče.
Zadnjič spremenil MihaPremrl, dne Ne Nov 30, 2014 10:59 am, skupaj popravljeno 1 krat.
- Milan Korbar
Odgovor: Opensoaring
Miha, hvala za pohvalo in hkrati vabim vse, ki imajo kaj napisati ali dodati, naj bo to dogodek, mnenje, fotografija ali video,
naj pošljejo sporočilo Nikotu ali meni, pa bomo znova postali Nova krila, tokrat spletna krila (lahko tudi kot zasebno sporočilo,
da se zmenimo za objavo).
Dosti zanimivih člankov se najde na klubskih straneh in forumih, nekatere najdem sam, druge mi pa lahko tudi pomagate najti.
Vsem pa hvala za obisk, Milan
naj pošljejo sporočilo Nikotu ali meni, pa bomo znova postali Nova krila, tokrat spletna krila (lahko tudi kot zasebno sporočilo,
da se zmenimo za objavo).
Dosti zanimivih člankov se najde na klubskih straneh in forumih, nekatere najdem sam, druge mi pa lahko tudi pomagate najti.
Vsem pa hvala za obisk, Milan
Že več kot
let z vami ali brez vas! Zato pa lebdim na
in tuhtam!

- Milan Korbar
RSS: Opensoaring
Pozdravljeni vsi, kar vas je, ljudi dobre volje. Pomlad bo kmalu tukaj, upam vsaj, da bo res tako.
Po novem lahko nove objave pridejo tudi k vam. Potrebno se je samo naročiti na
Po novem lahko nove objave pridejo tudi k vam. Potrebno se je samo naročiti na

Že več kot
let z vami ali brez vas! Zato pa lebdim na
in tuhtam!